Vervanging buiten beter app

Geplaatst op: Dinsdag 26 december 2023

Een schone, veilige en leefbare omgeving vindt iedereen fijn. Daarom is het belangrijk om schade of hinder op straat, zoals een kapot speeltoestel of een losse stoeptegel, bij ons te melden. Vanaf 2024 stappen we volledig over op ons eigen meldingsformulier, gemakkelijk bereikbaar via meldingen.s-hertogenbosch.nl.

Omdat het meldingsformulier meer waardevolle informatie bevat, stoppen we vanaf 2024 met de BuitenBeter app.

Let op: melden over de openbare ruimte verandert vanaf 2024

Een schone, veilige en leefbare omgeving vindt iedereen fijn. Daarom is het belangrijk om schade of hinder op straat, zoals een kapot speeltoestel of een losse stoeptegel, bij ons te melden. Vanaf 2024 stappen volledig over op ons eigen meldingsformulier, gemakkelijk bereikbaar via meldingen.s-hertogenbosch.nl.

Einde BuitenBeter app

Omdat het meldingsformulier meer waardevolle informatie bevat, stoppen we vanaf 2024 met de BuitenBeter app. Als u gewend was aan de BuitenBeter app, kan de overstap in het begin even wennen zijn. U zult merken dat melden via het meldingsformulier net zo eenvoudig is.

Zo werkt het meldingsformulier

Melden is eenvoudig en snel in 3 stappen:

Omschrijf wat er aan de hand is, en voeg eventueel foto’s toe.
Geef de locatie door op de kaart.
Vul je contactgegevens in of verstuur uw melding anoniem.

Meldingsformulier toevoegen aan beginscherm

U kunt het meldingsformulier ook toevoegen aan het beginscherm van uw smartphone of tablet. Het meldingsformulier wordt dan weergegeven als een pictogram tussen uw apps. Door op het pictogram te tikken kunt u meteen een melding maken. Bekijk de korte handleiding (pdf).

Toename in meldingen

Vorig jaar ontvingen we meer dan 45.000 meldingen. Het aantal meldingen neemt jaarlijks toe. Ook met een groeiend aantal meldingen willen we onze dienstverlening op peil houden. Vanaf 2024 kunt u daarom alleen melden via ons eigen meldingsformulier. Lukt het niet om uw melding digitaal te maken? Dan kunt u uw melding ook telefonisch doorgeven.

Het meldingsformulier maakt gebruik van kunstmatige intelligentie. Dit zorgt voor een snelle categorisatie en doorsturing naar de juiste afdeling. Hierdoor worden meldingen gemiddeld sneller afgehandeld. Bij bepaalde categorieën ontvangt u zelfs tijdens het melden al een terugkoppeling. We gebruiken het meldingsformulier sinds 2021, dit is speciaal ontwikkeld voor en door Nederlandse gemeenten.

Meer informatie

Voor meer informatie over meldingen in de openbare ruimte vindt u op de pagina Meldpunt.

 

 

Overige nieuws

 • 02-07-2021
  Honden uitlaten. Spelregels voor Rosmalen

  Deze spelregels gelden voor wie zijn of haar hond uitlaat. zie ook de infographic van de gemeente.

  Lees meer
 • 25-01-2024
  inbraakgolf 't Ven

  Er is de laatste tijd veel ingebroken in onze wijk. Daarom komt de polietie op donderdag 1 februari  van 18.30 -20.00 met een buurtwagen naar KC t Ven. Hier krijgt u

  Lees meer
 • 30-12-2023
  speeltuin het Pioentje vernieuwd

  Na al die jaren was het hoog tijd tijd voor een update van de veelgebruikte speeltuin aan de Pioenstraat/Tuinstraat. Wijkbewoners Stefan van Esch en Marina vd Brand hebben hun krachten gebundeld met wijkraad en gemeente. Het resultaat mag er zijn!

  Lees meer
 • 30-12-2023
  Verkoop appartementen Pioenroosstraat

  a.s 20 januari 2024 start de verkoop van de appartementen aan de Pioenroosstraat. Geïnteresseerd? Lees dan verder

  Lees meer
 • 26-12-2023
  Vervanging buiten beter app

  Een schone, veilige en leefbare omgeving vindt iedereen fijn. Daarom is het belangrijk om schade of hinder op straat, zoals een kapot speeltoestel of een losse stoeptegel, bij ons te melden. Vanaf 2024 stappen we volledig over op ons eigen meldingsformulier, gemakkelijk bereikbaar via meldingen.s-hertogenbosch.nl.

  Omdat het meldingsformulier meer waardevolle informatie bevat, stoppen we vanaf 2024 met de BuitenBeter app.

  Lees meer
 • 26-12-2023
  Bossche burgerberaad

  Bijna 1000 mensen willen meedenken over de vraag ‘hoe zie jij het graag als je ouder wordt?’ Dat
  vind ik fantastisch nieuws,” vertelt wethouder Slikker. “Want fijn oud worden willen we allemaal.

  Lees meer
 • 11-10-2023
  Groensnoeidag verplaatst naar voorjaar

  De afgelopen jaren is de groensnoeidag in ’t Ven met succes georganiseerd. Ieder jaar weer moesten de containers meerdere keren geleegd worden. Nu biodiversiteit, klimaatadaptie en duurzaamheid steeds centraler komen te staan, willen wij als wijkraad hier dan ook graag gehoor aan geven. Daarom is besloten om de groensnoeidag te verplaatsen naar het voorjaar van 2024.

   
  Lees meer
 • 20-09-2023
  valpreventie cursus

  Fysiotherapeut Scholten biedt voor alle ouderen in onze wijk een val preventiecursus aan. Is dit ook iets voor u? lees dan verder,

  Lees meer
 • 12-07-2023
  wijkhelden

  Iedere wijk heeft zo zijn wijkhelden. Mensen die zich onbaatzuchtig inzetten voor anderen of de natuur in de omgeving.

  In ‘t Ven wonen de wijkhelden Sanne, Julian en Eline. Zij gaan bijna iedere week, samen met hun vader Martijn en een emmer, op pad met de prikker om rommel op straat op te ruimen.

  Lees meer
 • 12-07-2023
  Venieuwing speeltuin het Pioentje

  Het Pioentje, je rijd er vast wel een langs. De grote speeltuin aan de Pioenroosstraat, Tuinstraat en Edelweisstraat. Van verschillende kanten kwam steeds meer het verzoek of er niet wat aan de speeltuin gedaan kon worden. 

  Lees meer
 • 09-03-2023
  Speeltuin Pioenroosstraat

  Het Pioentje, je rijd er vast wel een langs. De grote speeltuin aan de Pioenroosstraat, Tuinstraat en Edelweisstraat.

  Lees meer
 • 02-04-2022
  Gevraagd kinderfietsen!

  In de Noodopvang zijn een groot aantal kinderen, hiervoor zoekt het COA kinderfietsen.

  Lees meer
 • 29-12-2021
  Praat mee over veiligheid in Rosmalen

  Veiligheid in eigen straat en wijk zijn van groot belang. Een groter veiligheidsgevoel geeft meer woonplezier. Gemeente ‘s-Hertogenbosch laat u meepraten over buurtveiligheid. Op dinsdag 11 januari vanaf 19.45 uur is er een online bijeenkomst voor inwoners van Rosmalen  over veiligheid in de buurt

  Lees meer
 • 02-07-2021
  AED

  Sinds 1 juli hangt de AED van Kindcentrum ‘t Ven buiten en is hij bij Hartslagnu aangemeld. Ook dit deel van onze wijk en het aangrenzende deel van De Overlaet hebben nu een AED die 24/7 bereikbaar is.

  Lees meer
 • 02-07-2021
  Wat u echt moet weten over uw buurt

  Ik heb een idee voor mijn buurt. Wat kan ik doen? Wat vinden anderen over 't Ven of over andere Bossche wijken?

  Lees meer

Meer >

Activiteiten

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required