Praat mee over veiligheid in Rosmalen

Geplaatst op: Woensdag 29 december 2021

Veiligheid in eigen straat en wijk zijn van groot belang. Een groter veiligheidsgevoel geeft meer woonplezier. Gemeente ‘s-Hertogenbosch laat u meepraten over buurtveiligheid. Op dinsdag 11 januari vanaf 19.45 uur is er een online bijeenkomst voor inwoners van Rosmalen  over veiligheid in de buurt

In februari, maart en april 2021 zijn vragenlijsten in over veiligheid in uw buurt. ingevuld  1499 inwoners van Rosmalen en de Groote Wielen de vragenlijst ingevuld en gaat de gemeente aan de slag met de uitkomsten. Hier nodigen we u graag voor uit.

  • Datum 11 januari 2022

  • Tijd  vanaf 19.45 Online

  • Aanmelden  via veiligheid@s-hertogenbosch.nl

Inwoners van Rosmalen en de Groote Wielen zijn van harte welkom op onze bijeenkomsten met burgemeester Jack Mikkers. De resultaten van onderzoeken naar veiligheid woren gepresenteerd. Inwoners kunnen samen met gemeente en politie meedenken over oplossingen.
Enquete
In een vragenlijst gaven inwoners aan welke onderwerpen ze belangrijk vinden. Dat zijn jongeren, verkeersgedrag, auto-inbraken en fietsdiefstal (bij station en centrum Rosmalen) genoemd. Deze onderwerpen worden in aparte groepjes besproken.
Programma:
19:15 – 19:45 online binnenkomst
19:45 opening door burgemeester
20:00 gesprekken in groepjes
- jongeren in de buurt
   - verkeersgedrag
   - fietsdiefstal voorkomen bij station Rosmalen en centrum Rosmalen
   - autodiefstal
20:45 – 21:00 afsluiting door burgemeester

Aanmelden kan via veiligheid@s-hertogenbosch.nl. Geef daarbij aan over welk onderwerp je mee wil praten.
Iedereen vindt prettig wonen belangrijk. Dat begint bij een veilig huis, een veilige straat en een veilige buurt. Dat kunnen politie en gemeente niet alleen. Ook jij als inwoner hebt daarin een belangrijke bijdrage. Want samen zien we meer.

Dit is een bijeenkomst van de gemeente, de politie en de wijkraden. Van 2019 tot 2022 werken we in alle wijken en dorpen aan een veiligheidsplan op maat.

Samen zie we meer

Overige nieuws

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required