Bestuur wijkraad

Margot Venner Voorzitter

’t Ven is een prachtige wijk en ik woon er met veel plezier. Ik vind het belangrijk dat ’t Ven nu en in de toekomst een mooie, levendige wijk is voor wie er woont en/of werkt. Daarom ben ik onlangs gestart als voorzitter van de wijkraad.
Een mooie, levendige wijk maak je samen. De wijkraad kan daarbij ondersteunen, maar ook aanjagen en initiëren. Maak er gebruik van.
Ik werk als leraar Nederlands als Tweede taal (NT2) en heb daarnaast ervaring als communicatieadviseur.

Agaath Koppeschaar

Mijn naam is Agaath Koppeschaar. Wat mij aanspreekt zijn de sociale contacten tussen jong en oud. Om de bewoners, jong en oud, wat dichter bij elkaar te brengen. Een heleboel mensen kennen mij van het Kook Cafe op de vorige locatie van basisschool ‘t Ven. Daarnaast wil ik graag uw aanspreekpunt zijn voor al uw vragen die betrekking hebben over onze wijk ‘t Ven.

Natascha van Zandvoort

 

Mijn naam is Natascha van Zandvoort, in het dagelijks leven ben ik moeder van 2 kinderen en kapster van beroep en we wonen met veel plezier in ‘t Ven.
Sinds 2016 ben ik het team van de wijkraad gaan versterken en samen proberen we te zorgen voor een veilige en gezellige buurt voor jong en oud.

Mirelle van der Steen

Ik ben Mirelle van der Steen – van Ooijen en heb samen met mijn man 3 kinderen. Ik werk bij een bedrijf dat vastgoed beheert.
Waarom ik bij de Wijkraad ben gegaan is omdat ik het belangrijk vind om in een veilige maar ook vooral gezellige wijk te wonen. Ik wil mezelf hier graag voor inzetten en wanneer jullie iets vinden of ideeën hebben, geef het dan ook zeker bij ons aan, zodat wij hier als wijkraad mee aan de slag kunnen.
Dan gaan we met zijn alleen voor een fijn woonplezier!

Alexander Uters –  Penningmeester

Ik woon sinds 2007 in Rosmalen en in het dagelijks leven ben ik vader van 2 kinderen en eigenaar van een keukenmontagebedrijf. Ik ben sinds 2016 lid van de wijkraad

Rob van HensbeekSecretaris

Sinds 1997 woonachtig in Rosmalen waarvan de laatste 10 jaar in ‘t Ven. Vanaf begin 2016 maak ik deel uit van wijkraad ‘t Ven.
Als zelfstandig ondernemer ben ik werkzaam binnen de luchtvaart. Het directe contact met mensen kan ik ook terugvinden binnen de wijkraad.
Ik wil mij zo goed mogelijk inzetten voor alle bewoners van ‘t Ven. Laten we gezamenlijk streven naar een leefbaar en veilige wijk waar het mooi wonen is.

John Broer

Mijn naam is John Broer, sinds 2000 Woonachtig in “ ‘t Ven”.
Als zelfstandig ondernemer loop ik dagelijks in de openbare ruimte van diverse Gemeenten.., zo hoop ik ook binnen de openbare ruimte van “ ‘t Ven” mijn steentje te kunnen bijdragen.

Marjolein van Gruijthuijsen

Mijn naam is Marjolein en ik ben met mijn gezin in 2020 vanuit de Overlaet in 't Ven komen wonen. Ik ben getrouwd en naast moeder van 2 pubers ook nog leerkracht op een basisschool in De Groote Wielen. Ik wil graag iets bijdragen aan de leefbaarheid van mijn "nieuwe" wijk en hoop daar via de wijkraad een bijdrage aan te kunnen leveren.

 

 

 

Meer >

Activiteiten

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required