Bestuur wijkraad

Femke Gijsbers - voorzitter

Ik ben Femke Gijsbers: verbinder, sfeermaker en enthousiasteling. Sinds voorjaar 2014 woon ik met Tom en Timo in de Venstraat. Overdag werk als docent-onderzoeker & supervisor bij Avans Hogeschool, bij de opleiding Social Work. Naast mijn werk als docent, sport en lees ik graag, ben ik actief als vrijwilliger bij o.a. Cello en nu ook voorzitter van de wijkraad van ’t Ven.

Met mijn energie wil ik graag bijdragen aan een mooie, vriendelijke, leefbare wereld. Hier en nu in onze wijk en gemeente, maar ook voor mensen op andere plekken op onze aardbol. Een leefbare, liefdevolle wereld vraagt actieve, bewuste betrokkenheid van mensen bij elkaar en hun omgeving. Er is lef, daadkracht en samenwerking voor nodig om de ideeën (of irritaties  ) die je over je omgeving hebt, te realiseren en de obstakels die je tegenkomt aan te pakken. Precies daarom vind ik het zo belangrijk dat we ons als bewoners verenigen in een wijkraad.

Ik wil op allerlei manieren mensen verbindingen met elkaar laten aangaan om samen te werken aan een zo goed mogelijke toekomst. We horen het graag als je wensen of ideeën hebt voor ’t Ven! Spreek me gerust op straat aan, of stuur ons een mail: info@wijkraadtven.nl

Natascha van Zandvoort

 

Mijn naam is Natascha van Zandvoort, in het dagelijks leven ben ik moeder van 2 kinderen en kapster van beroep en we wonen met veel plezier in ‘t Ven.
Sinds 2016 ben ik het team van de wijkraad gaan versterken en samen proberen we te zorgen voor een veilige en gezellige buurt voor jong en oud.

Mirelle van der Steen

Ik ben Mirelle van der Steen – van Ooijen en heb samen met mijn man 3 kinderen. Ik werk bij een bedrijf dat vastgoed beheert.
Waarom ik bij de Wijkraad ben gegaan is omdat ik het belangrijk vind om in een veilige maar ook vooral gezellige wijk te wonen. Ik wil mezelf hier graag voor inzetten en wanneer jullie iets vinden of ideeën hebben, geef het dan ook zeker bij ons aan, zodat wij hier als wijkraad mee aan de slag kunnen.
Dan gaan we met zijn alleen voor een fijn woonplezier!

Alexander Uters –  Penningmeester

Ik woon sinds 2007 in Rosmalen en in het dagelijks leven ben ik vader van 2 kinderen en eigenaar van een keukenmontagebedrijf. Ik ben sinds 2016 lid van de wijkraad

Rob van HensbeekSecretaris

Sinds 1997 woonachtig in Rosmalen waarvan de laatste 10 jaar in ‘t Ven. Vanaf begin 2016 maak ik deel uit van wijkraad ‘t Ven.
Als zelfstandig ondernemer ben ik werkzaam binnen de luchtvaart. Het directe contact met mensen kan ik ook terugvinden binnen de wijkraad.
Ik wil mij zo goed mogelijk inzetten voor alle bewoners van ‘t Ven. Laten we gezamenlijk streven naar een leefbaar en veilige wijk waar het mooi wonen is.

 

Marjolein van Gruijthuijsen

Mijn naam is Marjolein en ik ben met mijn gezin in 2020 vanuit de Overlaet in 't Ven komen wonen. Ik ben getrouwd en naast moeder van 2 pubers ook nog leerkracht op een basisschool in De Groote Wielen. Ik wil graag iets bijdragen aan de leefbaarheid van mijn "nieuwe" wijk en hoop daar via de wijkraad een bijdrage aan te kunnen leveren.

 

Mark van der Heijden

Mijn naam is Mark van der Heijden. Ik ben junior projectleider bij een advies- en inspectiebureau gericht op de openbare ruimte. Afgelopen jaar heb ik samen met buurtgenoten contact gelegd met de wijkraad om te overleggen wat er mogelijk was omtrent de parkeerproblematiek in de omgeving. Nadat ik een keer ben aangesloten bij een vergadering leek het mij leuk om mij meer in te gaan zetten voor de wijk.

 

 

Meer >

Activiteiten

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required